Smarter
Smarter-ondernemerscoaching

Communicatie-
trainingen

Communicatietrainingen

 

Wil je je ontwikkelen op het gebied van communicatie? Wil je als leidinggevende je team nog beter laten functioneren? Wil je effectiever worden in je werk? Dan heb ik verschillende communicatietrainingen en effectiviteitstrainingen die jou kunnen ondersteunen.

Kijk verder en zie welke training bij jou past!

Effectieve Communicatie (Basis)

Effectief communiceren is zowel zakelijk als privé zeer belangrijk. Je spreekt tientallen mensen per dag. Aangezien we veel moeten communiceren komt miscommunicatie door bijvoorbeeld ruis en het doen van aannames veel voor. Gesprekken kunnen hierdoor moeizaam verlopen en misverstanden ontstaan.

Persoonlijke effectiviteit

Jouw gedragsstijl heeft invloed op verschillende zaken in je leven. Waar de één altijd en overal controle heeft op zijn/haar werk, heeft de ander altijd het gevoel achter de feiten aan te lopen en kan zelfs stress om de hoek komen kijken. Daarnaast reageert je omgeving niet altijd op de door jouw gewenste manier, wat weer invloed heeft op jouw plannen en ideeën.

Effectieve Communicatie voor Leidinggevenden

Als leidinggevende wordt er van je verwacht dat je mensen in beweging krijgt. Een goed functionerend team zorgt voor het behalen van de doelstellingen die je met elkaar hebt afgesproken op een prettige manier. Een van de key-onderdelen om een team goed te laten lopen is communiceren. Misverstanden en ruis liggen op de loer en kunnen de verwachtingen die je van elkaar hebt vertroebelen. Dit kan een team snel gedemotiveerd doen raken.

Communicatie en Beïnvloeden

Communiceren betekent schakelen op verschillende niveau’s. Het is dan noodzakelijk dat je je communicatie aanpast op de wisselende situaties waar je in werkt. Wil je snel kunnen schakelen in je communicatiestijl en je communicatie op een posititeve manier beïnvloeden, dan is de training “Communicatie en beïnvloeden” geschikt voor jou.