Smarter
Marte van Dijk

OVER SMARTER

Even voorstellen:
Marte van Dijk

Mijn professionele achtergrond ligt in de consultancy, ondernemersbegeleiding en management. Ik heb in de afgelopen 10 jaar managementfuncties bekleed op het gebied van HR-, operationeel-, proces-, account-, en salesmanagement, zowel in de uitzendwereld, callcenterbranche, financiële dienstverlening als in online marketing.

Als coach houd ik mij bezig met alle aspecten van werk en ondernemen

Gedurende mijn loopbaan werd ik gaandeweg steeds meer gevraagd om bedrijven, individuen en groepen te coachen. In 2015 heb ik daarom de beslissing genomen om voor mezelf te beginnen als coach en in 2016 ben ik gestart met SmarteR.

Als coach houd ik mij bezig met alle essentiële randzaken van het ondernemen. Hierbij kun je denken aan hulp bij strategiebepaling, advies over marketing, behoud van focus en sparren over procesoptimalisatie. Naast het coachen van ondernemers bied ik hulp bij loopbaanvraagstukken en geef ik communicatietrainingen. Vanuit Groningen help ik klanten door het hele land. Ik deel graag mijn jarenlange ervaring om anderen verder te helpen.

  • 100% DAADKRACHTIG 100% 100%
  • 100% PERSOONLIJK 100% 100%
  • 100% EFFICIËNT 100% 100%
  • 100% ERVAREN 100% 100%

EN 100% GECERTIFICEERD

referenties

"Ze weet goed de vraag achter de vraag te vinden. Ze laat me altijd een stap verder denken, zet me op het juiste spoor en weet overal doorheen te prikken. Zowel op het vlak van het managen van mijn medewerkers en mijn bedrijf, als ook op persoonlijk vlak. Ze heeft me enorm geholpen om te groeien (zakelijk en privé) en elke maand kijk ik weer uit naar onze sessie!"

Nynke Jansen

Franchisenemer, Olympia uitzendbureau

“Coachingsgesprekken met Marte combineren het nuttige met het aangename. Ze heeft aandacht voor mij als ondernemer én evenzo belangrijk voor mij als mens achter de ondernemer. Wanneer het nodig is prikt ze even door en neemt geen genoegen met halve of ontwijkende antwoorden.”

Arjan Lucius

Duurzaam leren doen & Junior Energie Coach

“Blijven groeien als ondernemer en in mijn functie. Daarvoor zocht ik een sparringspartner, een mentor op niveau. Die heb ik gevonden in Marte. Zij geeft nieuwe inzichten en daagt mij uit. Vol energie en ideeën kom ik uit onze afspraken.”

Pytrik de Jong

Manager Marketing en Communicatie

“Marte is enthousiast, meedenkend en doelgericht. Ze heeft ook veel ideeën en is creatief. Dat was heel fijn op momenten als ik wat vast zat in mijn denken over sommige ondernemersvragen. Marte kan me dan even heel concreet de weg wijzen. Dat heeft me zeker geholpen.”

Lucienne Scholten

L-Act

“Marte has been an invaluable asset to my company; her consulting helped make my business the success it is today. She’s determined, focused and dedicated”.

Courtney Bonneau

Courtney’s Kitchen

"Marte is een coach, zoals een coach hoort te zijn. Ze is puur, geestig, humoristisch, een spiegel, een psycholoog en een hele fijne gesprekspartner. Niets klinkt Marte vreemd of gek in de oren, waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. Er zit geen laag tussen. Het concept om met elkaar in gesprek te gaan aan de keukentafel, is geweldig! Het is hierdoor laagdrempelig, waardoor je direct voelt dat je jezelf mag en kan zijn. Marte heeft mij door mijn persoonlijk proces (tussen 2 banen in) geleid. Door te luisteren, spiegelen en te reflecteren. Deze kennis en inzichten neem ik mee, in het verloop van mijn proces. Het heeft mij de ogen doen openen! Lieve Marte, bedankt voor wie je bent als persoon en voor je geweldige steun!"

Madelon Allemekinders

Officemanager

"Marte van Dijk is mijn sparringpartner voor ondernemen en helpt met ontwikkeling van nieuwe impulsen voor mijn bedrijf.
Bakken met energie krijg ik hier telkens van."

Elco van Dijk

OP3N merkburo

“Marte is nu sinds 1,5 jaar mijn ondernemerscoach. Het is heel fijn om iemand te hebben die mij kan helpen op het gebied van ondernemen, en keuzes maken voor nu maar ook voor de toekomst. Ik vind het soms onwijs lastig om te weten hoe ik dingen aan moet pakken. Marte helpt mij om alles helder te zien maar ook niet alles in één keer te willen doen. Daarnaast hebben we naast de serieuze gesprekken ook super veel lol en kan ik mijn ei volledig kwijt. Dat vind ik het allerbelangrijkste aan een ondernemerscoach. Ik kan niet zonder Marte!”

Lienke de Jong

Dear Good Morning

“Als ondernemer ben je toch op zoek naar een sparringspartner. Die heb ik gevonden bij Marte! Zij daagt me uit en geeft nieuwe inzichten.”

Siegfried Jongsma

Digital Hipsters

“Ik wilde als hoogopgeleide een carrière switch maken. Marte dacht mee over welke baan ik wilde, hielp met mijn CV en gaf onmisbare tips voor sollicitatiegesprekken. Dankzij Marte’s enthousiaste en persoonlijke coaching heb ik nu een baan gevonden die bij me past.”

Marieke Dubbelboer

Studieadviseur, RUG Groningen

“SmarteR kwam op het juist moment op mijn pad. Nadat ik  verhuisde naar Nederland, was ik helemaal verdwaald en vroeg ik me af hoe ik als ondernemer verder zou kunnen gaan. Na het leren van de Nederlandse taal was ik op zoek naar mogelijkheden en een beetje teleurgesteld om te zien dat de sport sector hier anders dan in Brazilië werkt. Dat ik dus niet hetzelfde zou kunnen blijven doen. Marte hielp me om te zien dat dat niet perse een nadeel is, maar dat dit juist nieuwe mogelijkheden op mijn pad brengt. Omdat ik niet helemaal bekend was met het Nederlandse systeem,  begeleidt ze me in die zoektocht naar wat ik precies wil en kan doen hier als ondernemer."

Adriana Overgoor

Sport en Lifestylecoach, Adriana Overgoor

“Marte heeft er voor gezorgd dat ik een sparringpartner had, continu een helikopterview behield, mijn plan bleef volgen en deze met genoegen tot uitvoering bracht. Haar benadering is ongedwongen, relativerend en pro-actief en ik kan haar bij iedereen aanraden als coach."

Marion Albers

Franchisenemer, Olympia uitzendbureau

“Super blij met de ondernemers dienst van SmarteR. Door Marte als ondernemerscoach in te zetten heb ik de juiste knopen kunnen doorhakken, focus kunnen aanbrengen en mijn onderneming naar een ander plan kunnen trekken. Kortom ik raad elke ondernemer aan om Marte van SmarteR als ondernemerscoach in te zetten!”.

Annelies Mulder

Psychomotorische therapeut & bewegingsagoog