Even voorstellen:

Marte van Dijk

Als coach/interimmer breng ik een rijke achtergrond in de consultancy,
ondernemersbegeleiding en management met me mee. Mijn loopbaan bevat diverse managementrollen in de vorm van operationeel-, proces-, account-, en salesmanagement. Deze rollen heb ik in verschillende sectoren uitgevoerd, zoals de uitzendbranche, callcenterbranche, financiële dienstverlening en online marketing.

Gedurende de laatste jaren van mijn werknemerschap groeide de vraag naar mijn expertise in het coachen van bedrijven, individuen en groepen. Daarom besloot ik in 2015 als zelfstandig coach aan de slag te gaan en richtte ik in 2016 SmarteR op.

In mijn rol als ondernemerscoach houd ik me bezig met alle essentiële randzaken van het ondernemerschap. Hierbij kun je denken aan strategische ondersteuning, marketingadvies, financieel advies, het behouden van de juiste focus en het bieden van inzichten in procesoptimalisatie en efficiency. Daarnaast verzorg ik communicatietrainingen voor individuen en groepen.

Na jaren als coach “aan de zijlijn staan”, ben ik ook beschikbaar als interimmer.

Ik ben al vaker benaderd voor mooie interim klussen, maar steeds was de timing niet goed. Ik merk nu dat de timing wel goed is en ik in de rol van coach veel mooie uitdagingen mag begeleiden, maar ook geprikkeld wordt om weer in het speelveld te gaan staan. Het geven van adviezen aan ondernemers en het ontwikkelen van mensen op het gebied van communicatie vind ik heerlijk, maar met de poten in de klei rondbanjeren past ook bij mij. Daarom ben ik naast het coachen en het geven van trainingen ook beschikbaar voor interim klussen.

  • 100% daadkrachtig 100% 100%
  • 100% persoonlijk 100% 100%
  • 100% efficiënt 100% 100%
  • 100% ervaren 100% 100%