Smarter

Ondernemer worden of niet?

 

Een van de spannendste momenten van het ondernemen ligt in de meeste gevallen vlak voor de start van het ondernemen. Je wilt ondernemer worden of niet? Je hebt wellicht een briljant idee dat de wereld gaat veroveren of je wil de uitdaging aan gaan om een bestaande onderneming over te nemen. De kans is groot dat je wordt overvallen door tal van vragen en onzekere gevoelens.

  • Past ondernemen bij mij?
  • Wat houdt ondernemen eigenlijk in?
  • Hoe kom ik van plan tot uitvoering?
  • Wat houdt mij nog tegen?

Ik help je graag deze spannende fase te doorlopen, zowel bij het plan van aanpak als bij het vinden van zelfvertrouwen om te gaan ondernemen of om de keuze te maken dat juist niet te doen.

Als ondernemerscoach begeleid ik ondernemers in alle fasen van het ondernemen. Mijn ervaring neem ik mee in het beantwoorden van jouw vragen.

Mocht je na deze fase gaan starten, dan begeleid ik je graag bij de volgende zaken: Hulp bij het bepalen van jouw missie, visie en doelstelling, de uitwerking van het ondernemersplan, de look and feel van je bedrijf, de eerste indruk en hoe begin ik met acquireren. Voor meer informatie over de vervolgfase, klik hier.

Wil je onder het genot van een kop koffie weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.