Smarter

Ondernemerscoaching

Loop je als starter, groeiende of ervaren ondernemer ook wel eens tegen de volgende vragen aan?

  • Hoe start ik eigenlijk een onderneming?
  • Hoe schrijf ik een overzichtelijk marketingplan?
  • Hoe pak ik netwerken en acquisitie aan?
  • Hoe groei ik door?
  • Hoe hou ik het overzicht?
  • Hoe optimaliseer ik mijn processen?
  • Ga ik wel de goede kant op met mijn bedrijfsvoering?
  • Moet ik (meer) personeel aannemen?

Bij al deze vraagstukken kan ik je helpen.

Als ondernemerscoach begeleid ik ondernemers in alle fasen van het ondernemen.

Voordat je begint met het zoeken naar de antwoorden op de vragen: Waarom wil ik ondernemen? Past ondernemen bij mij? Wat houdt ondernemen eigenlijk in?
Ik help je graag bij het vinden van zelfvertrouwen om te gaan ondernemen of om de keuze te maken om niet te gaan ondernemen.

Mocht je gaan starten, dan begeleid ik je graag bij de volgende zaken: hulp bij het ondernemersplan, de look en feel van je bedrijf, de eerste indruk en hoe begin ik met acquireren. Maar ook het bepalen van je missie, visie en doelstelling. Waarom doe ik wat ik doe?

En dan ben je begonnen… Je bedrijf staat en je moet gaan netwerken, maar ook plannen en organiseren. De volgende vraagstukken komen voorbij: doe ik alles wat ik moet doen en doe ik dit op een overzichtelijke manier? Ben ik efficiënt genoeg?

Na de startfase ga je groeien en groeien. Nu is het belangrijk om even terug te kijken en te kijken of er procesoptimalisatie moet plaats vinden. Waarom die ik dingen op deze manier en waarom doe ik ze überhaupt. Is het tijd om personeel aan te nemen?

Jouw bedrijf staat. Je bent volwassen. Alles loopt! Nu komt de periode dat je de missie, visie en doelstelling van je bedrijf weer eens onder de loep moet nemen. Of je loopt tegen problemen met personeel aan. Of je wilt de omzetafhankelijkheid heroverwegen. Allemaal vraagstukken waarbij je een sparringpartner kunt gebruiken.

Bij al deze vraagstukken, kan ik je als ondernemerscoach helpen. Wil je samen met mij je onderneming eens onder de loep nemen? Of zoek je een partner om mee te sparren? Neem dan contact met me op.