Smarter
Smarter-ondernemerscoaching

Loopbaancoaching
vindt jouw best
passende manier
van werken

Loop je ook wel eens tegen de volgende vragen aan?

  • Hoe vind ik een baan?
  • Ik zit niet lekker in mijn vel in mijn huidige baan, maar hoe verander ik dit?
  • Welke baan wil ik nou echt?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik deze baan ook krijg?

Dan ben je hier op de juiste plek aangeland.

loopbaan begeleiding

Bij al deze vraagstukken kan ik jou helpen!
Tijdens een intake gaan we aan de hand van jouw persoonlijke vraagstukken het juiste coachingstraject bepalen. Het voor jou op maat gemaakte coachingstraject bestaat uit 5-10 sessies.

Ga doen wat je leuk vindt!
Wat is er nou leuker dan energie krijgen van werk wat perfect bij je past? Hoe ziet jouw droombaan er eigenlijk uit? Kun je wel wat energie en inspiratie gebruiken bij deze zoektocht?

Hoe zorg ik ervoor dat ik de baan krijg die bij me past?
Je gaat solliciteren, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Je moet op gesprek, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken? Door middel van een sollicitatietraining bereiden we je optimaal voor op alle facetten van het solliciteren.

Hoe kan ik beter functioneren binnen mijn huidige baan?
Je voelt je niet helemaal senang in jouw huidige functie, maar het bedrijf waar je werkt bevalt jou prima. Je staat stil voor je gevoel en wilt stappen zetten, maar welke richting op?

Hoe wil jij
werken?

Met een gepersonaliseerd coachingstraject kan ik je helpen om je verder te ontwikkelen. 
Neem 
contact met mij op om  een persoonlijke strategie uit te stippelen.

referenties

Een spiegel

Loopbaancoaching

“Marte is een coach, zoals een coach hoort te zijn. Ze is puur, geestig, humoristisch, een spiegel, een psycholoog en een hele fijne gesprekspartner. Niets klinkt Marte vreemd of gek in de oren, waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. Er zit geen laag tussen. Het concept om met elkaar in gesprek te gaan aan de keukentafel, is geweldig! Het is hierdoor laagdrempelig, waardoor je direct voelt dat je jezelf mag en kan zijn. Marte heeft mij door mijn persoonlijk proces (tussen 2 banen in) geleid. Door te luisteren, spiegelen en te reflecteren. Deze kennis en inzichten neem ik mee, in het verloop van mijn proces. Het heeft mij de ogen doen openen! Lieve Marte, bedankt voor wie je bent als persoon en voor je geweldige steun!”

Madelon Allemekinders
Officemanager

Onmisbare tips voor sollicitatiegesprekken

Loopbaancoaching

“Ik wilde als hoogopgeleide een carrière switch maken. Marte dacht mee over welke baan ik wilde, hielp met mijn CV en gaf onmisbare tips voor sollicitatiegesprekken. Dankzij Marte’s enthousiaste en persoonlijke coaching heb ik nu een baan gevonden die bij me past.”

 

 Marieke Dubbelboer
 Studieadviseur RUG Groningen

Andere opdrachtgevers