SmarteR ondernemen

Interim

Als organisatie heb je soms behoefte aan een interimmer, iemand die met nieuwe ogen kijkt en handelt. Iemand met brede ervaring die snel inzetbaar is en tot resultaten kan komen.

Beschikbaar als interimmer

Weer met de poten in de klei!

 

In de rol van coach/trainer zit de uitdaging in het begeleiden van individuen en teams. Het geven van adviezen aan ondernemers en het ontwikkelen van mensen op het gebied van communicatie vind ik heerlijk, maar het is wel een positie “aan de zijlijn”.

Steeds vaker word ik gevraagd om als interimmer weer “met de poten in de klei” te komen staan. Helaas heb ik op mooie uitdagingen steeds “nee” moeten verkopen, aangezien ik geen ruimte in mijn agenda had om de uitdaging goed uit te kunnen voeren. Maar deze uitnodigingen deden me ook inzien dat ik “het rondbanjeren in de klei” wel mistte. Daarom heb ik besloten om ruimte te creëren en mijn dienstverlening
als coach/trainer te gaan combineren met interim klussen.

Als ervaren manager op het gebeid van operationeel-, proces-, account-, en salesmanagement in diverse sectoren zoals de uitzendbranche, callcenterbranche, financiële dienstverlening en online marketing, ben ik (in overleg) beschikbaar.

Welke rollen passen bij mij? Waar word ik blij van?

Ik ga graag aan de slag in een van deze rollen:

  • het adviseren, ontwikkelen of begeleiden van mensen/teams;
  • het aansturen van teams/organisaties;
  • het op strategisch niveau vormgeven aan processen;
  • adviseren, ontwikkelen of begeleiden van vraagstukken betreffende een gezond werkklimaat en/of communicatie.