Smarter

groeiende ondernemer

En dan staat je bedrijf en het gaat lekker, hartstikke mooi. Maar nu je het drukker krijgt wordt plannen, netwerken en organiseren steeds belangrijker. Acquisitie, boekhouding, je dienst of product verbeteren en wat gebeurt er dan? Je pakt veelal de leukste taken op en de rest laat je liggen. Hoewel het hartstikke goed gaat krijg je steeds meer last van stress of een gevoel dat je het overzicht verliest.

Tijd voor actie!

Als ondernemerscoach help ik je met het aanbrengen van overzicht, ben ik jouw sparringpartner. We kijken terug op de afgelopen jaren en vooruit om te zien of er procesoptimalisatie moet plaatsvinden. Waarom doe je de dingen op deze manier en waarom doe je ze überhaupt?

Waarom doe je
wat je doet?

Ik begeleid je graag bij de volgende vraagstukken:

 • Waarom doe ik dingen op deze manier?
 • Doe je alles wat je moet doen?
 • Doe je dat overzichtelijk?
 • Lopen alle processen lekker?
 • Moet ik mijn bedrijfsplan intussen aanpassen?
 • Is het tijd om personeel aan te nemen?

Kortom, tijd om de balans op te maken! Wil je samen met mij je onderneming eens onder de loep nemen?

Tof dat je interesse hebt in meer informatie,
laat even je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze privacyverklaring.

 

  referenties

  Het nuttige met het aangename

  Ondernemerscoaching:

  “Coachingsgesprekken met Marte combineren het nuttige met het aangename. Ze heeft aandacht voor mij als ondernemer én evenzo belangrijk voor mij als mens achter de ondernemer. Wanneer het nodig is prikt ze even door en neemt geen genoegen met halve of ontwijkende antwoorden.”

   

  Sparringspartner

  Ondernemerscoaching:

  “Als ondernemer ben je toch op zoek naar een sparringspartner. Die heb ik gevonden bij Marte! Zij daagt me uit en geeft nieuwe inzichten.”.

   

  Siegfried Jongsma
  Digital Hipsters

  Marte is erg toegankelijk, eerlijk en recht door zee.

  Ondernemerscoaching

  "Ze weet goed de vraag achter de vraag te vinden. Ze laat me altijd een stap verder denken, zet me op het juiste spoor en weet overal doorheen te prikken. Zowel op het vlak van het managen van mijn medewerkers en mijn bedrijf, als ook op persoonlijk vlak. Ze heeft me enorm geholpen om te groeien (zakelijk en privé) en elke maand kijk ik weer uit naar onze sessie!"


    Nynke Jansen
    Franchisenemer

  Een spiegel

  Loopbaancoaching

  "Marte is een coach, zoals een coach hoort te zijn. Ze is puur, geestig, humoristisch, een spiegel, een psycholoog en een hele fijne gesprekspartner. Niets klinkt Marte vreemd of gek in de oren, waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. Er zit geen laag tussen. Het concept om met elkaar in gesprek te gaan aan de keukentafel, is geweldig! Het is hierdoor laagdrempelig, waardoor je direct voelt dat je jezelf mag en kan zijn. Marte heeft mij door mijn persoonlijk proces (tussen 2 banen in) geleid. Door te luisteren, spiegelen en te reflecteren. Deze kennis en inzichten neem ik mee, in het verloop van mijn proces. Het heeft mij de ogen doen openen! Lieve Marte, bedankt voor wie je bent als persoon en voor je geweldige steun!"

  Madelon Allemekinders
  Officemanager

  Onmisbare tips voor sollicitatiegesprekken

  Loopbaancoaching

  “Ik wilde als hoogopgeleide een carrière switch maken. Marte dacht mee over welke baan ik wilde, hielp met mijn CV en gaf onmisbare tips voor sollicitatiegesprekken. Dankzij Marte’s enthousiaste en persoonlijke coaching heb ik nu een baan gevonden die bij me past.”

   

   Marieke Dubbelboer
   Studieadviseur RUG Groningen

  Bakken met energie

  Ondernemerscoaching

  "Marte van Dijk is mijn sparringpartner voor ondernemen en helpt met ontwikkeling van nieuwe impulsen voor mijn bedrijf.
  Bakken met energie krijg ik hier telkens van."

   

  OP3N merkburo

   Elco van Dijk
   Op3n merkburo

  Marte is zeker een “game changer” in mijn leven! ”

  Ondernemerscoaching

  “SmarteR kwam op het juist moment op mijn pad. Nadat ik  verhuisde naar Nederland, was ik helemaal verdwaald en vroeg ik me af hoe ik als ondernemer verder zou kunnen gaan. Na het leren van de Nederlandse taal was ik op zoek naar mogelijkheden en een beetje teleurgesteld om te zien dat de sport sector hier anders dan in Brazilië werkt. Dat ik dus niet hetzelfde zou kunnen blijven doen. Marte hielp me om te zien dat dat niet perse een nadeel is, maar dat dit juist nieuwe mogelijkheden op mijn pad brengt. Omdat ik niet helemaal bekend was met het Nederlandse systeem,  begeleidt ze me in die zoektocht naar wat ik precies wil en kan doen hier als ondernemer."

  Adriana Overgoor
  Sport en Lifestylecoach

  Sparringspartner, een mentor op niveau

  Ondernemerscoaching:

  “Blijven groeien als ondernemer en in mijn functie. Daarvoor zocht ik een sparringspartner, een mentor op niveau. Die heb ik gevonden in Marte. Zij geeft nieuwe inzichten en daagt mij uit. Vol energie en ideeën kom ik uit onze afspraken.”

   

  Pytrik de Jong
  Manager Marketing en Communicatie

  Voor nu maar ook voor de toekomst

  Ondernemerscoaching

  “Marte is nu sinds 1,5 jaar mijn ondernemerscoach. Het is heel fijn om iemand te hebben die mij kan helpen op het gebied van ondernemen, en keuzes maken voor nu maar ook voor de toekomst. Ik vind het soms onwijs lastig om te weten hoe ik dingen aan moet pakken. Marte helpt mij om alles helder te zien maar ook niet alles in één keer te willen doen. Daarnaast hebben we naast de serieuze gesprekken ook super veel lol en kan ik mijn ei volledig kwijt. Dat vind ik het allerbelangrijkste aan een ondernemerscoach. Ik kan niet zonder Marte!”

  Lienke de Jong
  Dear Good Morning

  Enthousiast, meedenkend en doelgericht

  Ondernemerscoaching 

  “Marte is enthousiast, meedenkend en doelgericht. Ze heeft ook veel ideeën en is creatief. Dat was heel fijn op momenten als ik wat vast zat in mijn denken over sommige ondernemersvragen. Marte kan me dan even heel concreet de weg wijzen. Dat heeft me zeker geholpen.”

   

    Lucienne Scholten
    L-Act

  Helikopterview

  Ondernemerscoaching:

  “Marte heeft er voor gezorgd dat ik een sparringpartner had, continu een helikopterview behield, mijn plan bleef volgen en deze met genoegen tot uitvoering bracht. Haar benadering is ongedwongen, relativerend en pro-actief en ik kan haar bij iedereen aanraden als coach."

   

   Marion Albers
   Franchisenemer Olympia

  Determined, focused and dedicated

  Ondernemerscoaching:

  “Marte has been an invaluable asset to my company; her consulting helped make my business the success it is today. She’s determined, focused and dedicated”.

   

   Courtney Bonneau
   Eigenaar Courtney’s Kitchen

  Super blij!

  Ondernemerscoaching:

  “Super blij met de ondernemers dienst van SmarteR. Door Marte als ondernemerscoach in te zetten heb ik de juiste knopen kunnen doorhakken, focus kunnen aanbrengen en mijn onderneming naar een ander plan kunnen trekken. Kortom ik raad elke ondernemer aan om Marte van SmarteR als ondernemerscoach in te zetten!”.

   

  Annelies Mulder
  Psychomotorische therapeut & bewegingsagoog