Smarter

Alles onder controle!

Jouw gedragsstijl heeft invloed op verschillende zaken in je leven. Waar de één altijd en overal controle heeft op zijn/haar werk, heeft de ander altijd het gevoel achter de feiten aan te lopen en kan zelfs stress om de hoek komen kijken. Daarnaast reageert je omgeving niet altijd op de door jouw gewenste manier, wat weer invloed heeft op jouw plannen en ideeën.

Door samen jouw persoonlijke gedragsanalyse onder de loep te nemen, krijg je inzicht in jouw gedragsstijl en die van anderen. Hierdoor zul je begrijpen waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet. Je krijgt inzicht in de door jou aangeleerde structuren.

Dit is gelijk de basis voor de verdere training, namelijk handvatten krijgen die bij jou passen. Je kunt lukraak schieten met tips en tricks, maar niet elke tip of trick past bij iedereen.

Met het inzicht wat je hebt gekregen en de tips en tricks die je ontvangt tijdens de training, gericht op jouw gedragsprofiel, zul je minder stress ervaren. Je zult van reactief gedrag en het gevoel achter de feiten aan te lopen de eerste stap naar proactiviteit zetten. De zaken weer onder controle hebben!

De training  –  Aan de hand van een uitgebreide DISC analyse, waarvan je de uitkomst in een persoonlijk profiel ontvangt, gaan we in 3 sessies van 2 uur aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Waarom doe je wat je doet op deze manier?
  • Inzicht in jouw gedrag
  • Inzicht in gedrag die anderen kunnen vertonen
  • Heroverwegen aangeleerde structuren
  • Doelgericht werken
  • Leren prioriteren
  • Overzicht creëren
  • Efficiënt worden en blijven

 

Wil jij inzicht in aangeleerde structuren en deze veranderen? Wil je doelmatiger en minder reactief handelen? Wil je minder stress ervaren? Neem dan contact met mij op!