Smarter

 

Wil jij diepgang geven aan de zakelijke bijeenkomst die je organiseert, zoals bijv een intervisie- of netwerkbijeenkomst? Overweeg je om een workshop te gaan organiseren voor jouw klantenkring? Maak dan kennis met het “Potje Reflectie” van SmarteR! 

Reflectie is een belangrijk onderdeel van je ontwikkelen. Je zoekt elkaar steeds meer op om van en met elkaar te leren en dit kan op verschillende manieren. Om een sessie waarbij je kennis met elkaar deelt een extra boost van diepgang te geven kan het door mij ontwikkelde “Potje Reflectie” een goede toevoeging zijn.

 

Wat kun je verwachten

In één of meerdere groepen van ong. 8 personen gaan we zakelijke vraagstukken te lijf, die we uit het potje toveren. Kennis en vaardigheden op het gebied van o.a. ondernemen, persoonlijke ontwikkeling of uitdagingen worden met elkaar gedeeld in een ontspannen setting. Nadat ik duidelijke uitleg heb gegeven over wat we kunnen verwachten, gaan we 2-3 uur aan de slag met het leren kennen van elkaar. Door middel van de door SmarteR geleide bijeenkomst, zullen er aan het eind van de bijeenkomst mooie verbindingen gelegd zijn. Dit kan zijn in de vorm van kennis, inzichten of uitbreiding van je netwerk.

Mocht je jouw bijeenkomst een extra boost willen geven door SmarteR’s workshop: “Potje Reflectie” in te zetten en diepgang in jouw bijeenkomst te realiseren, neem dan contact met me op. Dan zorgen we samen dat jouw bijeenkomst een groot, diepgaand succes wordt.