11 oktober 2015

Over SmarteR

 

Even voorstellen: Marte van Dijk

DSC09421

 

Mijn professionele achtergrond ligt in de consultancy,  ondernemersbegeleiding en management. Ik heb in de afgelopen 10 jaar managementfuncties bekleed op het gebied van HR-, operationeel-, proces-, account-, en salesmanagement, zowel in de uitzendwereld, callcenterbranche, financiële dienstverlening als in online marketing. Zo was ik bij Olympia verantwoordelijk voor de performance van 25 vestigingen in Noord- en Midden Nederland en coachte ik ondernemers in alle processen van het ondernemen. En was ik bij Storm Marketing Consultants als COO verantwoordelijk voor de interne organisatie, het aansturen van 40 consultants en het complete HRM beleid.

Gaandeweg werd ik gedurende mijn loopbaan steeds meer gevraagd om bedrijven, individuen en groepen te coachen. In 2015 heb ik daarom de beslissing genomen om voor mezelf te beginnen als coach en in 2016  ben ik gestart met SmarteR.

Als coach houd ik mij bezig met alle essentiële randzaken van het ondernemen. Hierbij kun je denken aan hulp bij strategiebepaling, advies over marketing, behoud van focus en sparren over procesoptimalisatie. Naast het coachen van ondernemers bied ik hulp bij loopbaanvraagstukken en geef ik communicatietrainingen. Ik deel graag mijn jarenlange ervaring om anderen verder te helpen.